Critical Question:
How would you create an inviting assembly space to the public while maintaining an enclosure for those inhabiting the work space?
The project explores the building’s function as a private work space while engaging to the site’s surroundings and its public community. Assembly of the office building situates at the corner intersection of Centre Ave and Penn Ave. while engaged to the northwestern party wall. 
On ground level, the peeling design of the “Spine”  engages to the outdoor public space. The peeling of the wall provides a preview to the restaurant and assembly space which opens up to public. The Spine also functions as a circulation throughout the building. 
The second and third floor transition of the circulation spine functions as dividers which can act as pinup review spaces. 
Back to Top